Trapholts 30 års jubilæum


Lørdag 2. juni 2018 er det 30 år siden vi første gang åbnede dørene til Boje Lundgaard og Bente Audes storslåede arkitektur til Trapholt. 


Dagen fejres med åbent hus for alle med et spændende program. Bl.a. vil der være artist talks, hvor besøgende kan møde kunstnere og høre om deres arbejde, åbning af udstillingen Side By Side Outside i parken, performance art af Nina Saunders i parken, åbning af udstillingen Trapholt Collect, afsløring af Kirstine Roepstorffs Himmelfrø og (gen)åbning af Maskernes Monument og ikke mindst officiel åbning af Arne Jacobsens nyrenoverede sommerhus.

 

Kl. 13 vil der være jubilæumstaler ved kulturminister Mette Bock, borgmester Jørn Pedersen og bestyrelsesformand Lars Nørby Johansen på Trapholts plæne efterfulgt af jubilæumskage til alle.
 

Udover det vil der være workshops for børn, omvisninger i Arne Jacobsens sommerhus og i Trapholt Villaen, sommerjazz samt afsløring af vinderen af ”Fremtidens Stol” v. Jørn Pedersen, Elsebeth Gerner og Karen Grøn.
 

Der er fri entré til hele jubilæumsfesten der løber fra kl. 10 til kl. 17, og vi håber rigtig mange vil være med til at fejre Trapholt.

 

Hent dagens program her