Trædrejer-workshop på Trapholt

25 maj 2019 kl. 10.30-12.30
 
I samarbejde med designer Rasmus Bækkel Fex inviterer Trapholt i foråret 2019 alle trædrejere med i et stor kunstnerisk projekt. Sammen skal vi skabe ét kæmpe stort værk TINGSTED.
 
Projektet skydes i gang med en Trædrejer Workshop på Trapholt lørdag d. 25 maj 2019 kl. 10.30-12.30. På workshoppen vil Rasmus Bækkel Fex fortælle om projektet, Nina Rise Schrøder fra Trapholt om det praktiske og endeligt er der oplæg ved Tage Pedersen om trædrejning som håndværk, traditioner og teknikker i både ind- og udland. Trapholt byder på en kop kaffe, og der vil blive udleveret træ til projektet og alle får mulighed for at mødes og udveksle erfaringer med trædrejning.

Efter workshoppen og frem til kl. 15 vil der være demonstration af drejning, teknikker og værktøj samt erfaringsudveksling ved trædrejere i et telt i museumshaven. Her er der mulighed for at møde Rasmus Bækkel Fex, Tage Pedersen, Gunnar Nygaard, Gerd Bargum Pedersen samt Jens-Ole Larsen der drejer på sin drejebænk i massiv eg. Dette er åbent for alle – også gæster der ikke er tilmeldt workshoppen.
 
Ideen med TINGSTED er, at flere hundrede trædrejere bidrager med hver deres unikke drejede del og dermed blive en del af en stor fortælling i det samlede værk TINGSTED, der udstilles på Trapholt i perioden januar-juni 2020. Læs mere om projektet her
 
Det er gratis at deltage i workshoppen (inkl. fri entré til museet), men tilmelding er nødvendig TILMELD DIG HER.
 
 
Syddansk Vækstforum har indstillet projekt TINGSTED til støtte fra de regionale erhvervsudviklingsmidler.