4 og 5 juni 2017 kl. 10.00-17.00


Pinsemarkedet på Trapholt er noget ganske særligt. Søndag og mandag i pinsen sætter vi et stort telt op i parken med boder, hvor nogle af Danmarks dygtigste kunsthåndværkere præsenterer og sælger deres smukke værker. Traditionen tro er der fri entré hele weekenden til markedet, cafeen og designbutikken. Der er pinserabat på 50% på entreen til museet.


Begge dage vil der være mulighed for at opleve de smukker boder eller hygge sig i vores kreative workshop. Husk kontanter eller Mobile Pay - det er ikke mange udstillere, der har en dankort-terminal med.  

Caféen serverer naturligvis lækker brunch begge dage fra kl. 11.00. Bordreservation anbefales! Kontakt caféen på tlf. 7552 2231.

 
Malerskolens forårsfernisering
I forbindelse med pinsemarkedet afholder malerskolen, som ledes af billedkunstner Ken Denning, forårsfernisering i Trappergården. Der vil være fri adgang til Trappergården under pinsemarkedet, så forårsferniseringen kan nydes af så mange som muligt.  Trappergaarden finder du ved at følge skiltene og de blå balloner på dagen
 

 

I år præsenterer vi 60 dygtige udstillere, som arbejder med forskellige kunstneriske discipliner. 

ÅRETS UDSTILLERE