Påskemenu

Nyd påsken på Trapholt. 

Tirsdag og onsdag tilbyder vi en frisk frokostbuffét med forskelligt årtidsbestemt tilbehør og friskbagt brød. Naturligvis kan du også få kaffe, te, kage, øl og andre forfriskninger.
 
I påskedagene serverer vi byens bedste brunch fra kl. 11-15. Brunchen består hovedsageligt af hjemmelavede produkter, lige fra brød og fetacreme til alle salaterne og de amerikanske pandekager. Der indgår kaffe, te og juice i brunchen. 
 

Brunchen kan f.eks. bestå af:

  • Lun slagterpostej med stegt bacon
  • Scrambled eggs à la Beck
  • Sesambagt laks
  • Luksus brunchpølser fra slagteren
  • Flere forskellige oste fra hele verden
  • Pålæg fra vores gode pølsemager
  • Pastasalat efter årstiden
  • Mange hjemmelavede salater som smager af noget
  • Dypidip - den cremede tzatziki, italiensk pesto og luftig fetacreme
  • Amerikanske pandekager med Ahornsirup
  • Marmelade efter årstiden
  • Mørkt og lyst brød fra Beck samt letsaltet smør
  • og meget, meget mere...

 

Pris kr. 165,- (efter betalt entré) | Under 12 år kr. 95,- | Medlemmer af Klub Trapholt får rabat.

 

Bordbestilling

Det er en god idé at bestilling bord, da der er rift om pladserne i efterårsferien. Bestil bord på telefon 75 52 22 31