Påske på Trapholt

PÅSKEAKTIVITETER - AFHOLDT
24. marts til 2. april 2018 (dog lukket mandag den 26. marts)
 
Påskeharen har været på spil på Trapholt og gemt påskeæg rundt i museet. Alle børn inviteres i påskedagene til at finde påskeæggene, som påskeharen har forklædt som små kunstværker. 
 
Få en hyggelig dag med indblik i kunstens verden i øjenhøjde. Find flotte påskeæg og de værker som de matcher, rundt i museet. Når æggene er fundet og svararket udfyldt, får I et lille påskeæg og deltager i en konkurrence om en flot tegnebog, farveblyanter og to fribilletter.

Efter æggejagten, må I ikke snyde jer selv for at se eller gense EAT ME, der er en udstilling for alle sanser med kunst og design af, om og med mad. 60 kunstnere og designere udfordrer med værker der berører temaer som identitet, samfund, natur, kultur, grænser, sanser og fremtid.
 
Centralt i udstillingen er et stort sansebord- TASTE ME hvor I kan få en guidet sanseoplevelse. Kan man spise med en gaffel på en meter? Hvordan påvirker lyd smagen af chokolade? Hvordan er forholdet mellem syn og smag? Billetter til TASTE ME kan bookers her eller ved ankomst til museet (vær opmærksom på, der kan være udsolgt, så det er en god idé at booke billetter på forhånd) 
 
Det er også muligt at lave helt jeres egen udstilling i "Din udstilling. Her finder I de billeder, skulpturer, kunsthåndværk eller designmøbler, som I foretrækker, og sætter 12 værker sammen til en udstilling. I får taget jeres foto i udstillingens fotoboks, og jeres udstilling bliver bagefter vist på en skærm i udstillingen. I kan også dele den med andre online. 
 
Der er fri entré for børn og unge under 18 år og det er gratis at deltage i æggejagten. Den guidede sanseoplevelse koster 30 kr. og kan bookes på trapholt.dk
 
Der er æggejagt i påskedagene fra den 24. marts til og med 2. april 2018 – undtaget mandag d. 26. marts, hvor museet er lukket. Den guidede sanseoplevelse - TASTE ME kan i påsken opleves fra 29. marts til 2. april (begge dage inkl.).