Grafikfestival 2015

0,00 DKK

Produkter i pakken:
Lagerstatus: På lager
stk.

 

 

 

Lørdag 28. og søndag 29. marts kl. 10-17


Graphic Design NOW!
er Trapholts nye festival for grafisk design. Her udstiller og sælger 30 af Danmarks dygtigste grafikere og grafiske designere deres værker. 

Graphic Design NOW! er opstået ud fra ideen om, at Danmark mangler et sted, der samler og viser, hvad der sker på scenen for grafisk design lige nu. Det bliver en weekend fyldt med grafiske aktiviteter og muligheden for at finde det helt særlige motiv til netop din væg.


 

Køb din billet på forhånd

og få et A5 tryk af grafisk designer Kristina Dam sammen med billetten (trykket udleveres på dagen).

                  

Her er lidt af, hvad du kan opleve: 

  • Grafikworkshop kl. 11-15 begge dage - åbent for alle
  • Live tegneseancer kl.11.30 og 13.30 begge dage
  • Guidede ture i Arne Jacobsens sommerhus begge dage kl. 11,13 og 15
  • Mulighed for at se Trapholts aktuelle udstillinger

Cafeen serverer lækker brunch. Bordreservation anbefales på tlf.: 75 52 22 31.


Årets udstillere er:

a mile in the woods

a mile in the woods opererer med det kontinuerlige eksperiment; det handler om det gode håndværk, de grundige undersøgelser af tegning som medie og formidler, med en bred vifte af fortællinger og fortolkninger.

 www.amileinthewoods.dk

a mile in the woods


 

Anétmai

Anétmais kunst er et sammensat univers; brudstykker af livet på kanten og fantasifulde rejser ind i eventyret. Det er øjebliksbilleder fra virkeligheden. Inspirationen høstes på rejser overalt i verden, hvorfra kultur, arkitektur, gadebilledet, tanker og indtryk bringes med hjem og omsættes til visuelle fortællinger. 
 

http://shop.anetmai.com

 

 


 

Anne Bundgaard

I was born and raised in the middle of Denmark where I had a playful childhood. My best friends were a very old lady neighbour, my sheep, my cat and the trees. I went to Copenhagen to take my Masters degree in visual communication from The Danish School of Design from which I graduated 2002. I still live in the Copenhagen area with my family.

My inspiration lies in the human nature and the things we don´t see or know. I believe in the kindness in everyone. I regret human cruelty in the world and wonder why we  didn´t become wiser than this.

  
  
  
www.annebundgaard.dk

 

 

Berit Lysdal Bærentsen

Berit Lysdal Bærentsen er en autodidakt kunstner/illustrator, der løbende udvikler sig ved konstant at udforske nye teknikker og beskriver det som en rejse uden en specifik destination - hun kan lide at udfordre sig selv - en "trial and error" tilgang til den kreative visualisering.
  

   

 


 

Bine Jo Mortensen

Som multidisciplinær designer arbejder jeg med illustration, grafisk design, visuel identiteter, kunst m.m. til alle medier og på alle platforme. Jeg er fokuseret på at udvide det grafiske og illustration for både at udfordre det visuelle men i høj grad mig selv. Dette er for at skabe en anderledes oplevelse af et givent budskab. Jeg elsker at udvikle ideer, tænke strategisk og analytisk - om det så er visuelle identiteter for store virksomheder eller ideer til undervisning. 
  
www.binejomortensen.dk

 


 

Christina Haxholm     
 
Christina Haxholm studerer på Designskolen Kolding, men selvom mode er i fokus, har illustration fået en vigtig plads.

Det er sammensmeltningen af forskellige referencer, der er udgangspunktet for mange af illustrationerne. Det foretrukne værktøj er farveblyanten, som giver illustrationerne tekstur.

 

http://cargocollective.com/chaxholm

        

 

 


 

Elkeland

Elkeland er et visuelt værksted, med base i en lille hytte på landet. Men også en måde at falde i staver på, og følgerne heraf. Elkeland blev oprettet  i 2013 af Ida Elke, som er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2007. Ida  holder af  ensomhed og fordybelse, derfor tilbringer hun tid alene i sin hytte. Her producerer hun visuelle ting til vægge, og andre særprægede objekter. 


 

                                                             
www.elkeland.dk

 


 

Gefiltefish

Jeg sælger mine illustrationer som prints og under navnet Gefiltefish, som er et lille enmandsshow, i hvilket jeg også leger med tekstile vægdekorationer. Det er dog illustration og billedkunst der er hjertebarnet og omdrejningspunktet for mig.

Oprindeligt er jeg uddannet designer indenfor mode, men arbejdet med blyanten og de illustrative historiefortællinger har altid været en stor del af mit liv og har de seneste par fået lov at fylde mere og mere af min hverdag.
 
 
 www.gefiltefish.bigcartel.com    

 


Hamide Design Studio

"Hamide" is a design brand aiming to enhance people's everyday lives through limited edition inspirational collections on personal, home, and stationery goods. Hamide came to life with the aim of honoring designer and tailor  Hamide Yanç Özçetin, mother of the founders  Şeyda  and  Seda, who has created inspiring, functional, and innovative designs but never had the recognition and appreciation she deserved

                                                                 
 
www.hamide.co

 


Jonas Gejl Hansen

I min billedkunst arbejder jeg med historiefortælling, med tegningen og poesien i fokus. Historier fra den hverdag jeg ser omkring mig og lever i, fra håbefulde dagdrømmerier, samt fra nattens mysticisme. 

Når jeg ser mig omkring ser jeg, at menneskers liv er både og - surt og sødt. Målestokken hvorfra vi måler vores værd og ret til glæde eller frustration varierer ganske vist fra menneske til menneske, fra land til land osv osv. - Men, udgangspunktet er det samme, vi er mennesker.

www.jonasgejl.com

 


 

Julie Gry Sveistrup Kristensen                       
 

My name is Julie Gry and at the moment I am a student of illustration at the Kolding School of Design in Denmark.

I grew up in a small town in Jutland, where I enjoyed my childhood years playing around in fantasies that would often converge with reality. This frequently included drawing  - an interest that grew and stuck with me. 

In 2009 / 2010 I went to the school of arts and design in Aarhus, Denmark - where great drawing classes helped me find a personal drawing style.

At that time I decided to fully engage in illustration.

                                               www.juliegry.dk

 


Karina Bækkelund

 Karina Bækkelund har en MA i illustration fra Designskolen Kolding. Hun arbejder nu med illustration for børn og voksne, som bl.a. sælges som prints i mindre web og designbutikker i Danmark. Ud over det har hun arbejdet freelance med illustration og dekoration for blandt andet Søstrene Grene og Illum.Hun søger inspirationen blandt mennesker i fascination af hvordan vi opfører os sammen og hver for sig. Hvad gør vi for at passe ind og hvad med det modsatte? Værkerne ender med at blive fortællinger, hvor beskueren på den ene eller anden måde kan være med-fortæller og skabe rum til eftertanke. 

www.karinabaekkelund. blogspot.com

 

 


Kristina Dam                        

 

Kristina Dam Studio er etableret i 2012. Vi skaber designs der sigter mod at udfordre grænselandet mellem interiør og kunst. Vi startede med at designe "art prints" og har siden hen udvidet til møbler, skulpturer, keramik, spejle m.m.

Kristina Dam er uddannet grafisk designer fra kunstakademiets Arkitektskole i København, og har med sin grunduddannelse som arkitekt en naturlig interesse i de arkitektoniske elementer som viser sig i hendes illustrationer og vægkunst. Møbler og skulpturer har ligeledes referencer til både den grafiske og arkitektoniske verden, med deres skarpe og enkle udtryk.                          

                                                 
www.kristinadam.dk

 


 

Lea Hoffmann

Illustrationer i blæk & akvarel

Lea Hoffmann er freelance illustrator samt illustrator for det danske designfirma Cozy Living. Til daglig er hun studerende ved Kunstakademiets Arkitektskole.

                                                                 

www.leahoffmann.dk

 

 


 

Madstitch

 
Madstitch er en original og forunderlig billedverden fuld af overraskelser. Ditte Sørensen, kvinden bag Madstitch, formår på enestående vis at forene ældgamle håndværkstraditioner med moderne grafik og multimedier. Hun forvandler ideer fra skitser til syede tegninger med flair og forkærlighed for skæve vinkler. 
  
www.madstitch.com

 

 


Mesterwerk

Mesterwerk bruger hverdagens interiør som medier for grafisk design, der fortæller historier og får tankerne i gang. Design der ikke kun er forbeholdt husets vægge, men integreres i spisebordet, på kroppen eller helt andre steder.Vores udtryk er sort, råt og grafisk. Der er ofte en visuel fortælling om det usagte mellem mennesker med et skævt udtryk og en ironisk undertone.

www.mesterwerk.com

 


 

Mette Hørsted

Mette Hørsteds billeder er en leg med mønstrer og farver. Hun bruger tusch, gouache og farveblyanter til at skabe hendes billeder. Alle hendes billeder er tegnet i hånden og kan tage op til flere uger at færdigøre. Hun finder inspiration i naturen, japansk kunst, cirkus og kunstnere som Klimt, Sonia Delaunay og Klee.

www.mettehoersted.dk

 


  

mormorandme
 

Med afdæmpet lune og vægt på kommunikationen med beskueren, inviterer Mormor alle til at gå på opdagelse i hans værker. Udover den genkendelige streg, bærer alle Mormors værker præg af de lokale omgivelser. Arbejdet er kendetegnet ved en sjælden dedikation til detaljer og de tegnede motiver, mens der samtidig formgives med farver og legende udtryk.
 
 www,mormorandme.com 

 


  

Pernille Folcarelli
 

Det botaniske univers er min store inspirationskilde. I serier af grafiske tryk udforsker jeg planter, urter, blomster, grene og fjer fra den nordiske natur.De håndtrykte billeder bliver skabt ved grafikpressen på eget værksted, hvor jeg arbejder med direkte aftryk af planter og naturelementer.                                                            

www.pernillefolcarelli.dk

 


 

Petmonkey                        

Petmonkey er en ny sidegren fra kunstneren Maria Lomholdt.

Hendes tilgang til billederne er at lave lette finurlige billeder, der kan skabe et skævt smil og en undren - og med en vis skjult sarkasme/humor/agenda.

Maria Lomholdt er en kunstner der elsker konstant udfordring, også når det gælder stilarter. Petmonkey er hendes frirum, en legeplads uden bekymringer og rigtighed, et sted hvor begrænsninger kun er til for at blive undertrykt.

Oftest bruger hun en kombination af dyr og mennesker, til at udtrykke sig med.

En leg med den humane og dyriske opfattelse, og syn på verden.                                                                                                                      
www.petmonkey.dk

 


  

Ruth Crone Foster

Ruth Crone Foster har arbejdet som selvstændig grafiker og kunstner siden foråret 2004.

Hun har sjæl og hænder spundet om vidt forskellige projekter. Alt fra design og illustration til billedkunst, installationer og udsmykning.

Ruth fungerer som kreativ konsulent for virksomheder, hvor hun udvikler nye brands, koncepter og butiksindretning.

www.ruthcronefoster.dk

 


 

Sacre Botanica

Jeg hedder Mai Aabenhuus og jeg laver bl.a. digitale værker under navnet Sacre-Botanica.

Jeg er inspireret af sammensmeltningen mellem natur og menneske og jeg tager oftest udgangspunkt i naturens skønhed - med dens underliggende mystik og  forførende kraft. Derfor er mange af mine værker oftest smukke og enkle - de er åbne for fortolkning eller bare ren nydelse. For mit eget vedkommende åbner de en dør ind til noget, der både er ukendt og rodfæstende på samme tid.
 
                                                                 

www.sacrebotanica.dk 

 

 


 

Sofie Børsting

"It is often in the slow meditative drawing proces that the unexpected happens and an idea, or a dream takes form on the paper "

 

Danish illustrator and designer Sofie Børsting is based in Copenhagen and educated from the Danish Design School in 2003. After many years of working in the design industry she finally followed her dream and created an illustrated line of products in 2011. They quickly took off, and are now sold in some of the finest designshops in Scandinavia and around the world.

                            
 
http://sofieboersting.com/

 


 

Solveig Mønsted Hvidt

Illustrator Solveig Mønsted Hvidt skaber collager i et skævt univers med humoristisk og melankolsk kant udformet i en næsten grænseløs sammensætning af materialer. Verden er sammensat, kaotisk og sjov, hvilket Solveig kræser om i sine illustrative værker.
                                             

www.solveighvidt.dk

 

 

 


Torben Bjerregaard
 
Jeg vil gerne bidrage med oplevelser, der bringer vores natur videre i et kulturelt perspektiv og skabe noget der er lokalt, ærligt og nærværende. Mine produkter er grafiske eksperimenter med naturen og den økologiske bevidsthed som medspiller. De passer perfekt ind i den moderne indretning med plads til kreative skævheder. Et BjerreGarden kunsttryk eller pude design er på alle måder i balance med naturen og rammer tidens trend for New Nordic coolness.                                                                

www.bjerregaarden.dk

 


 

Toril Bækmark


Toril Bækmarks billeder og illustrationer er i høj grad skabt på baggrund af at ville tegne i hånden, alt bliver tegnet og oplevet, derfor må der gerne være nogle fejl det skaber liv og autenticitet. Kvaliteten og variationen af stregen er vigtig, der skal være det rigtige "svung". Til det bruges en gammeldags pen med pennespids. Sort blæk er favoritten, akvarel og tush et supplement til streg og farvelægning. Tegningen eller billedet bliver samlet i computeren, hvor der bliver arbejdet med kompostion og beskæring. Tegning er et håndværk, der hele tiden skal holdes ved lige, der skal tegnes og tegnes meget for at få den rette lethed og utvungenhed som er kendetegnende for Toril Bækmarks illustrationer.


 
   www.torilbaekmark.com    

 


 

WhatWeDo

WhatWeDo er et ungt design studio og produkt agentur. Vi er eksperter i stærke konceptuelle designløsninger med en klar markedsføringsmæssig vinkel - løsninger vi også bruger i markedsføringen af en række nøje udvalgte interiør produkter på det skandinaviske marked.                                               

 
www.faunascapes.dk

 


 

Planlæg dit besøg

Det sker

Aktuelle udstillinger

Priser

Åbningstider
Tirsdag - Søndag: 10.00 - 17.00
Onsdag: 10.00 - 21.00
Mandag: LUKKET,  dog åbent mandag i uge 7, 17, 24 og 42
OBS. Museet lukker kl. 15.00 den 6. juni 2019


Museet er lukket:
Juleaftensdag og 1. juledag
Nytårsaftensdag og 1. nytårsdag
Hverdage kl. 13.00 & 15.00
Weekender og helligdage 11.00, 13.00 & 15.00


Book en omvisning

Kom tættere på kunsten med jeres egen eksklusive omvisning i vores aktuelle udstillinger.

Kunstpause

Med "Kunstpause" har I mulighed for at booke en helt særlig oplevelse på Trapholt.  

Det sker

Aktuelle udstillinger

Priser

Åbningstider
Tirsdag - Søndag: 10.00 - 17.00
Onsdag: 10.00 - 21.00
Mandag: LUKKET,  dog åbent mandag i uge 7, 17, 24 og 42
OBS. Museet lukker kl. 15.00 den 6. juni 2019


Museet er lukket:
Juleaftensdag og 1. juledag
Nytårsaftensdag og 1. nytårsdag
Hverdage kl. 13.00 & 15.00
Weekender og helligdage 11.00, 13.00 & 15.00


Book en omvisning

Kom tættere på kunsten med jeres egen eksklusive omvisning i vores aktuelle udstillinger.

Kunstpause

Med "Kunstpause" har I mulighed for at booke en helt særlig oplevelse på Trapholt.  

Det sker

Aktuelle udstillinger

Priser

Åbningstider
Tirsdag - Søndag: 10.00 - 17.00
Onsdag: 10.00 - 21.00
Mandag: LUKKET,  dog åbent mandag i uge 7, 17, 24 og 42
OBS. Museet lukker kl. 15.00 den 6. juni 2019


Museet er lukket:
Juleaftensdag og 1. juledag
Nytårsaftensdag og 1. nytårsdag
Hverdage kl. 13.00 & 15.00
Weekender og helligdage 11.00, 13.00 & 15.00


Book en omvisning

Kom tættere på kunsten med jeres egen eksklusive omvisning i vores aktuelle udstillinger.

Kunstpause

Med "Kunstpause" har I mulighed for at booke en helt særlig oplevelse på Trapholt.  

Det sker

Aktuelle udstillinger

Priser

Åbningstider
Tirsdag - Søndag: 10.00 - 17.00
Onsdag: 10.00 - 21.00
Mandag: LUKKET,  dog åbent mandag i uge 7, 17, 24 og 42
OBS. Museet lukker kl. 15.00 den 6. juni 2019


Museet er lukket:
Juleaftensdag og 1. juledag
Nytårsaftensdag og 1. nytårsdag
Hverdage kl. 13.00 & 15.00
Weekender og helligdage 11.00, 13.00 & 15.00


Book en omvisning

Kom tættere på kunsten med jeres egen eksklusive omvisning i vores aktuelle udstillinger.

Kunstpause

Med "Kunstpause" har I mulighed for at booke en helt særlig oplevelse på Trapholt.  

Det sker

Aktuelle udstillinger

Priser

Åbningstider
Tirsdag - Søndag: 10.00 - 17.00
Onsdag: 10.00 - 21.00
Mandag: LUKKET,  dog åbent mandag i uge 7, 17, 24 og 42
OBS. Museet lukker kl. 15.00 den 6. juni 2019


Museet er lukket:
Juleaftensdag og 1. juledag
Nytårsaftensdag og 1. nytårsdag
Hverdage kl. 13.00 & 15.00
Weekender og helligdage 11.00, 13.00 & 15.00


Book en omvisning

Kom tættere på kunsten med jeres egen eksklusive omvisning i vores aktuelle udstillinger.

Kunstpause

Med "Kunstpause" har I mulighed for at booke en helt særlig oplevelse på Trapholt.  

Det sker

Aktuelle udstillinger

Priser

Åbningstider
Tirsdag - Søndag: 10.00 - 17.00
Onsdag: 10.00 - 21.00
Mandag: LUKKET,  dog åbent mandag i uge 7, 17, 24 og 42
OBS. Museet lukker kl. 15.00 den 6. juni 2019


Museet er lukket:
Juleaftensdag og 1. juledag
Nytårsaftensdag og 1. nytårsdag
Hverdage kl. 13.00 & 15.00
Weekender og helligdage 11.00, 13.00 & 15.00


Book en omvisning

Kom tættere på kunsten med jeres egen eksklusive omvisning i vores aktuelle udstillinger.

Kunstpause

Med "Kunstpause" har I mulighed for at booke en helt særlig oplevelse på Trapholt.  

Det sker

Aktuelle udstillinger

Priser

Åbningstider
Tirsdag - Søndag: 10.00 - 17.00
Onsdag: 10.00 - 21.00
Mandag: LUKKET,  dog åbent mandag i uge 7, 17, 24 og 42
OBS. Museet lukker kl. 15.00 den 6. juni 2019


Museet er lukket:
Juleaftensdag og 1. juledag
Nytårsaftensdag og 1. nytårsdag
Hverdage kl. 13.00 & 15.00
Weekender og helligdage 11.00, 13.00 & 15.00


Book en omvisning

Kom tættere på kunsten med jeres egen eksklusive omvisning i vores aktuelle udstillinger.

Kunstpause

Med "Kunstpause" har I mulighed for at booke en helt særlig oplevelse på Trapholt.