Klub Trapholt

 
 
KLUB TRAPHOLT
Du kan glæde andre - eller dig selv - med fri entre til Trapholt et helt år. Oplev (eller genoplev) Kay Bojesen udstillingen og alle de andre store kunst- og designoplevelser i 2019. Et årskort giver desuden rabat i Trapholt Designbutik og i caféen og mange andre medlemsfordele.FORDELE VED ÅRSKORT/ KLUB TRAPHOLT
  • Fri entré et helt år. Du har fri adgang til alle Trapholts arrangementer og udstillinger, samt caféen.
  • Rabat for dine venner. Tag gæster med – de får 20% rabat på alle billetter til fuld pris. Husk at alle under 18 år har fri entré på Trapholt.
  • Invitation til ferniseringer, nytårskur og aktiviteter. Du får eksklusive invitationer til at deltage i ferniseringer og aktiviteter i udstillingerne.
  • Invitation til nytårskur. Hvert år i januar holder vi nytårskur eksklusivt for Trapholt medlemmer
  • Rabat på foredrag og særarrangementer. Du får rabat på events med samarbejdspartnere.
  • 10% rabat i designbutikken. Du får rabat på alle varer, undtagen bøger.
  • 10% rabat i caféen. Du får rabat på både mad og drikkevarer.
  • Eksklusive nyhedsbreve. Du får løbende nyhedsbreve, så du altid er orienteret om nyt på museet
  • Rabat på entré til Koldinghus, HEART, Geografisk Have og BRANDTS.
 
 
GIV ET ÅRSKORT I GAVE
Vi har forskellige typer af årskort. Nedenfor kan du se hvilket, der vil passe bedst til den, der skal have det som gave.
Køb det online her og få det sendt hjem til dig selv via e-mail. 

Klik her for at købe årskort som gave
 
KLUB1
For dig selv. Klubkortet er personligt til dig. Der gives 20% rabat på billetter til fuld pris, hvis man ønsker at medbringe gæster.
330 kr.
KLUB1+1
For dig selv og en valgfri gæst. Klubkortet er personligt til dig. Derudover giver kortet adgang til at medbringe en valgfri gæst på museet helt gratis ved hvert besøg. Der gives 20% rabat på billetter til fuld pris, hvis man ønsker at medbringe yderligere gæster.
450 kr.

Meld dig ind i Klub 1+1 her
KLUB2
For dig selv og en anden. Kortet er personligt til de to personer, kortet er udstedt til - alene eller fælles. Der gives 20% rabat på billetter til fuld pris, hvis man ønsker at medbringe gæster.
450 kr.
Meld dig ind i Klub2 her
 
KLUB30
Entréen er gratis for dig og en gæst. KLUB30 er for dig på eller under 30 år, som ønsker et års fri adgang til spændende kunst- og designoplevelser i smukke fysiske rammer. En glæde ved oplevelser er at dele dem, derfor kan du med et KLUB30 medlemskab altid invitere en gæst med. Din gæst skal ligeledes være 30 år eller derunder. klubkortet er personlig, og må kun benyttes af den person, kortet er udstedt til
150 kr. 
 

Mistet klubkort?
Har du mistet dit kort, kan du bestille et nyt her. Det bortkomne kort deaktiveres, og det nye kan afhentes på Trapholt inden for ca. 3 uger. Vær’ opmærksom på, at det koster 50 kr. i administrationsudgifter.
 

Har du spørgsmål?
Henvendelser Klub Trapholt medlemskab sendes til klub@trapholt.dk eller ring på 76 30 05 30 alle hverdage mellem 9.00-12.00.