Bojesendyr

AFVIKLET - der kan ikke indleveres flere hæklede dyr
 

Skal dit hæklede dyr med på Trapholts Kay Bojesen-udstilling?

Trapholt åbner til september en stor udstilling om Kay Bojesen. Udstillingen hylder hans kreative og legende univers, og vi vil gerne invitere dig til at lege med.


Kay Bojesen er særligt kendt for sine træfigurer, der har været elsket i generationer og stadig er det i dag. De seneste år er det også blevet populært at hækle de kendte dyr, og på den måde lever designet videre på nye sjove og kreative måder. 
Til udstillingen vil Trapholt lave et legende univers af hæklede Kay Bojesen-dyr - og vi inviterer dig til hækle et dyr, der vil blive en del af værket.

 

Vil du lege med?

Hvis du vil lege med og blive en del af Kay Bojesen-udstillingen så send dit hæklede Bojesen-dyr sammen med udfyldt tilmeldingsblanket med posten til Trapholt, Æblehaven 23, 6000 Kolding, att.: Line Bang. AFSLUTTET! Der kan ikke indleveres flere hæklede dyr.


Du kan også aflevere dit dyr personligt og samtidig få gratis adgang til museet på indleveringsdagen. Der er fri leg med hensyn til udformning, farve, påklædning, etc., af det hæklede dyr. Museet afholder et særligt arrangement den 19. september for alle dem, der har doneret et dyr.


Samarbejde og rettigheder

Udstillingen er lavet i samarbejde med Kay Bojesen Denmark. Kay Bojesens figurer er beskyttet af ophavsret, men Kay Bojesen Denmark har givet tilladelse til, at man hækler dyr til egen brug, så længe det ikke er med salg for øje og der ikke er noget kommercielt i det.

 

Dyrenes liv efter udstillingen

Udstillingen løber fra den 13. september til den 19. maj 2019. Herefter doneres alle dyrene til foreningen ’Bamser uden Grænser’ som støtter børn, der har et særligt behov for et hyggedyr – lige i Kay Bojesens ånd.  Det er derfor ikke muligt at få sit dyr retur, ligesom Trapholt heller ikke betaler for dyrene.

 

Mere information

Har du spørgsmål - eller brug for mere information - kontakt venligst Line Bang, Trapholt, på e-mail: lineb@trapholt.dk
Læs mere om Kay Bojesens liv og se alle figurerne her: www.kaybojesen-denmark.dk