Børn

Trapholt er også et kunstmuseum for voksne med børn. Kom som familie - som skoleklasse - eller som børnehavegruppe.

FAMILIEN

Kunst for hele familien Til børnefamilier har vi på Trapholt særlige PilfingerZoner, som giver hele familien mulighed for sammen at undersøge udstillingerne på legende og eksperimenterende måder. I Café Trapholt er der altid en sund børneret på menuen. I er også velkomne til at nyde jeres medbragte mad i Skulpturparken.

SKOLEN

Undersøg og eksperimenter med kunst og design Trapholts skoletjeneste har en lang række omvisninger til folkeskolen og ungdomsuddannelser både inden for design og billedkunst samt i forbindelse med vores særudstillinger. Dertil er der i løbet af året flere og flere årstidsbestemte arrangementer og forløb. Skoleklasser er også meget velkomne til at besøge museet på egen hånd. Hvis grupper tæller mere end 20 personer vil vi gerne have besked på forhånd. Skriv dato og tidspunkt for besøget, skolens navn samt hvor mange personer, I er, til Karen Bech på kbj@trapholt.dk 
Læs mere om skoletjenesten under menupunktet undervisning.

BØRNEHAVE OG SFO

På Trapholt kan børnehaver og SFO'er komme på besøg på egen hånd og bruge vores PilfingerZoner. Storbørnsgruppen inviteres hvert år til at deltage i forskellige årstidsbestemte forløb. Benyt vores madpakkerum og tilbring nogle gode timer med kunst og design på børnenes præmisser.