Arrangementer

Detektivjagt 

Nu kan børn komme på en anderledes detektivjagt. De får en æske med opgaver i, og skal rundt på museet og forholde sig til kunst på forskellige sjove og sanselige måder. Derudover kan de også gå på jagt i Din udstilling, hvor de får udleveret en ring med dyr, og skal finde ud af, hvilket dyr der ikke er i udstillingen.

Detektivjagten gennemføres på egen hånd i mussets åbningstid - spørg guiden, når du ankommer på museet.

 

Efterårsferie for børn // 15. til 23. oktober

Tegneworkshop

// kl. 10.15 - 12.00

// kl. 12.30 - 14.30

Julie Nords tegninger fascinerer enhver beskuer. Det uforudsigelige mønster, detaljerne og det lidt uhyggelige motiv udgør nogle af virkemidlerne. Trapholt åbner i efterårsferien dørene for en workshop for børn, hvor det primære fokus vil være på Julie Nords teknikker og særlige univers. Undervisere fra Kolding Kommunale Billedskole faciliterer workshoppen. Hver workshop indledes med en introduktion til Julie Nords værker i udstillingen OVERTRYK.

Alm. entré, ingen tilmelding

Kunst i børnehøjde

// alle dage kl. 14.00

Børn i alderen 3-6 år og deres forældre kan komme med en af Trapholts dygtige guider på en tur, hvor de hører om nogle af museets udstillede kunstværker.

Alm. entré, ingen tilmelding

 

Foredrag // Danish Modern

Onsdag d. 19. oktober // kl. 18.00 - 19.45

Et vidunder er et fænomen. Et unikum. Et pragteksemplar. Enestående og fantastiske genstande eller personer, der vækker vores begejstring. Med udgangspunkt i udstillingen Danish Modern - Syv Danske Vidundere vil Trapholts samlingsinspektør, Sara Staunsager, introducere os for syv danske vidundere, der med deres unikke form­sprog, ikke blot har sat et markant aftryk på dansk kultur, men også været med til at etablere Danmark som designnation. De syv hovedværker er skabt af det 20. århundredes største og mest prominente designere; Arne Jacobsen, Finn Juhl, Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Nanna Ditzel, Verner Panton og Poul Kjærholm.

Tilmelding og betaling: Folkeuniversitetet i Odense, fuodense.dk

Foredragsrække // De Store Mestre (v/ kunsthistoriker Signe Jacobsen)

Vi gentager successen og fortsætter serien om De Store Mestre i kunsthistorien i efterårssæsonen 2016. Det sker gennem tre foredrag om 3 tre store – og meget forskellige – billedkunstnere, der hver især repræsenterer en betydningsfuld kunsthistorisk epoke. De tre kunstnere vi vil beskæftige os med er: Rafael, Jan Vermeer van Delft og Egon Schiele.

Onsdag d. 12. oktober: Kl. 18.15-19.45: Rafael

Onsdag d. 26. oktober: Kl. 18.15-19.45: Jan Vermeer van Delft

Onsdag d. 23. november: Kl. 18.15-19.45: Egon Schiele

Tilmelding og betaling: Folkeuniversitetet i Odense, fuodense.dk

Mød forfatter Merete Pryds Helle // lørdag d. 5. nov. // kl. 10.30

Den prisbelønnede forfatter Merete Pryds Helle fortæller om bestsellerromanen ”Folkets Skønhed” fra 2016 og arbejdet med udstillingen OVERTRYK.

Pris kr. 50 for medlemmer af Klub Trapholt, kr. 130 for ikke-medlemmer (inkl. entré til museet). Tilmelding på Flexbillet.dk/trapholt.

 

Snedkernes dag // søndag d. 6. november 2016 // kl. 11-16

Traditionen tro inviterer Trapholt til en dag i snedkerhåndværkets tegn. Kom og oplev foredrag, workshop og værksted samt udstilling af nogle af årets højst opræmierede svendestykker. 

Program for dagen følger. 

 

 

 

Født som Ikon - offentlig introduktion af udstillingen

Søndag d. 20. november // kl. 11.30-12.00

 

Julemarked // 26.-27. november 2016 

Årets julemarked vil som altid byde på udstilling og salg af noget af Danmarks bedste kunsthåndværk. En hyggelig workshop for børn og voksne samt mange andre tilbud sikrer den rette julestemning for hele familien.I museets café bliver der mulighed for brunch eller æbleskiver og glögg foruden det almindelige menukort. 

Program for dagen følger. 

Det er muligt at springe køen over med forudbetalt entré: book billet på Flexbillet.dk/trapholt

 

Julefrokost på Trapholt
Fredag d. 18. november // Lørdag d. 19. november

Fredag d. 2. december // Lørdag d. 3. december

Helt eksklusivt er Trapholt for første gang nogensinde vært for en julefrokost, hvor den store sanselige oplevelse er det bærende element. Aftenen vil rumme både den syrede madoplevelse og den gode julefrokost med kollegaer og venner. Der er et begrænset antal pladser fordelt på fire dage i november og december. Firmaer og grupper på min. 6 personer kan booke plads. Få nærmere information omkring arrangementet og booking på trapholt.dk/julefrokost.