Ansøgning til Trapholts julemarked 2018

Traditionen tro afholder vi igen i år julemarked på Trapholt den 1. og 2. december 2018

Visionen bag julemarkedetmarkedet på trapholt er at vise, hvad der sker på den danske kunsthåndværkerscene lige nu. Vi ser markedet som en udstilling på lige fod med museets øvrige udstillinger med kunsthåndværk og design. Markedets besøgende skal derfor opleve kunsthåndværk og design af højeste kvalitet, samtidig med de har mulighed for at få en direkte og personlig samtale med kunsthåndværkeren om varens tilblivelse og beskaffenhed. 
 
Julemarkedet er begge dage i museets åbningstid kl. 10.00 - 17.00. Under markedet er der, musik og aktiviteter for børn i alle aldre. Der vil begge dage være reduceret entré til museet og julemarkedet.

HVEM KAN ANSØGE?

Markedet har plads til ca. 55 udstillere. Deltagerne udvælges af en censurkomité bestående af Trapholts kunstfaglige medarbejdere. 
 
ANSØGNING
Ansøgningen foregår via et ansøgningskema i google docs (har du ikke en googlekonto, er det nødvendigt at opretten en ganske hurtigt). 
Det er ikke muligt at ansøge via mail.
 
Ansøgningsfristen var 3. september. Det er ikke længere muligt at ansøge. Ønsker du at komme på vores invitationsliste til jule- og pinsemarkedet? send da en mail til marked@trapholt.dk 
 
BETINGELSER FOR DELTAGELSE
Læs vores betingelser inden du ansøger. Betingelserne finder du her
  
DELTAGERGEBYR
Prisen for deltagelse er 1.750 kr. Prisen inkluderer stand (inkl. ét bord og én stol), forplejning og markedsføring af julemarkedet. 
 
Har du spørgsmål, så send os en mail på marked@trapholt.dk.
 
 
Med venlig hilsen
 
Markedsteamet Trapholt