Aktiviteter

 

Masterclass med Kvium

Som en helt unik chance kan Trapholt, i forbindelse med museets store Michael Kvium udstilling, tilbyde en masterclass hvor Michael Kvium selv kommer og underviser i kunstnerisk proces og tegning. Udstillingen Think Bigger er på Trapholt til og med december 2017. Der er således god chance for at kombinere det man lærer med et besøg med eleverne på Trapholt, hvor man selv kan stå for undervisningen og følge op med et kreativt forløb hjemme.
Du er enten underviser i børnehave, folkeskolen, ungdomsuddannelse, billedskole, videregående uddannelse eller anden relevant uddannelses institution. Det centrale er, at det du lærer hos Michael Kvium, videre formidles til børn, unge og studerende.

Tidspunkt: Lørdag d. 16. september 2017 kl. 10 til 15
Pris inklusiv papir: 1000 kr
Medbring selv: tegneredskaber og mad til frokost
Tilmeldingsfrist: mandag 19. juni kl. 12

 

 

 

 
Sommerbilledskole 2017
Trappergården på Trapholt
 
Uge 26 & 31 kl. 9-14
 
Årets Sommerbilledskole på Trappergården. Mange glade elever vil få farveklatter på albuerne, når de med hiv og sving går i gang med deres værker.
 
Igen i år vil elever i alderen 7-15 år udforske, udfordre, lege og eksperimentere med billedkunsten ude og inde.
I de skønne omgivelser i Trapholts have er der plads til kreative udfoldelser og højt til loftet eller himlen, når der skal tænkes nye og kunstneriske tanker. Trappegårdens værksteder danner rammerne for fem dejlige dage foran staffeliet, på græsplænen, eller hvor undervisningen nu kan tænkes at finde sted.
 
 
ALT UDSOLGT
 

 
SOMMERFERIE
 
Tag familien med på Trapholt. Lad børnene blive kunstdetektiver og besøg Trapholts udstillinger og arkitektur. Kunst, natur og gastronomi går hånd i
hånd om sommeren på Trapholt.

Nyd de berømte staudebede som følger plænens cirkelslag i den historiske have anlagt af C.Th. Sørensen. I solen indtages forfriskninger på terrassen og i regnvejr kan man nyde udsigten over Kolding Fjord fra de store panoramavinduer i cafeen.
 
Grillen tændes alle onsdag aftener fra kl. 17.00