Aktiviteter

DANSK KUNST I 10’ERNE
Temaaftenen 02. oktober 2019 kl. 19:00

Bliv klogere på en række af de mest markante kunstnere lige nu fra generationen efter Tal R og Olafur Eliasson.

Feltet er broget, og alligevel er der visse gennemgående træk i kunsten i dag. En del af de unge kunstnere er optaget af materialernes og mediernes muligheder, som de udvikler til nye kunstformer. Andre er optaget af spirituelle aspekter af tilværelsen, mens atter andre bruger klimakrisen og dens trusler mod vores eksistens som motiv. Temaaftenen vil fokusere på en lang række nye kunstnere, som trådte frem på kunstscenen omkring 2010: Fra A Kassen over Maiken Bent, Tue Greenfort, Sergej Jensen, Lea Porsager og Tove Storch til Vinyl -Terror og -Horror og Danh Vo.
Læs mere om foredragsrækken og tilmeld dig her
OBS: Halv pris for medlemmer af Klub Trapholt

TEGN PÅ TRAPHOLT
Tegnekursus v. Mogens Leander
På samme måde som hvert menneske har sit eget fingeraftryk - sin egen håndskrift, har vi også hver vores helt egen unikke og personlige streg.
 
På kurset vil vi udvikle denne og tage forskellige emner, teknikker og tegnemetoder op. Du får skærpet din iagttagelsessans, og udviklet dine evner til at tegne det, du ser, og får trænet øjet og hånden til at arbejde sammen.

TRAPHOLT MALERNE

Malerkursus v. billedkunstner Ken Denning. Kurset tager afsæt i den enkelte deltager.Således vil du her kunne få vejledning i de problemstillinger i dit maleri som optager dig.Derudover vil der i samme forum være mulighed for at præge indholdet.

Det forventes at du har malet før

For mere information om kurset og tilmeldingsmuligheder kontakt Kirsten Ellerkamp på mail

Kontakt Kirsten på mail eller tlf: 26363060