Aktiviteter

VINTERFERIE UGE 7

VINTERFERIE
BLIV KUNSTNER FOR EN DAG
 
MANDAG - FREDAG UGE 7
// kl. 10.30-12.30 & 13.00-15.00
 
Mød den verdenskendte danske kunstner Nadia Plesner i vinterferien, som i daglig workshop inviterer børn og unge ind i kunstens verden. Nadia Plesner er uddannet på det prestigefyldte Rietveld akademi i Amsterdam. Bliv kunstner for en dag og kom hjem med din egen personlige skitsebog. Maks. 30 børn pr. workshop.
Børn (6-16 år) 30 kr./voksne alm. entre. Køb billet her.
 
Trapholts cafe tilbyder gratis frokostbuffet for op til to børn ifølge med betalende voksen. Dette tilbud gælder hverdagene i vinterferien.

 

 

VINTERFERIE
KUNST I BØRNEHØJDE
 
MANDAG - FREDAG UGE 7
// kl. 11.30-12.00
 
I vinterferien kan børn fra 3-6 år få en omvisning i kunstens verden. Sammen med omviseren skal børnene på jagt efter kunstværker og via dialog åbnes kunstværkerne op. Børn (3-6 år) 20 kr./voksne alm. entre. Køb billet her
 
Trapholts cafe tilbyder gratis frokostbuffet for op til to børn ifølge med betalende voksen. Dette tilbud gælder alle hverdage i vinterferien.

 

VINTERFERIE
VINTER KUNSTJAGT

I hele vinterferien i uge 7, kan I som familie komme på en vinterkunstjagt, lige når det passer jer. På en sjov og kreativ måde kan I gå på opdagelse i udstillingerne. I får en æske med opgaver i, og skal rundt på museet og forholde jer til kunst på en sjov og legende måde.
Kom og få en hyggelig dag på Trapholt.

Det tager ca ½ time og er helt gratis.
Spørg guiderne når I kommer.

I hverdagene i uge 7 tilbyder cafeen gratis frokostbuffet for op til to børn ifølge med betalende voksen.
 

 

VINTERFERIE
VINTER DYREJAGT
 
Kom på Trapholt og hyg jer med jeres børn.
Har I små børn, kan I lede efter dyrespor. I skal gå på jagt i Din udstilling, hvor I skal finde værker med dyr.
 
Det tager ca. 15 min og er helt gratis.
Spørg guiderne når I kommer.
 
I hverdagene i uge 7 tilbyder cafeen gratis frokostbuffet for op til to børn ifølge med betalende voksen.

 

 

VINTERFERIE
DIN UDSTILLING
 
Grib chancen, og se på kunst gennem dine børns øjne. 
Oplev kunsten sammen med dit barn i den fantastiske Din udstilling.
Her kan I lave jeres egen udstilling, hvor I skal gå på opdagelse og finde de værker, som betyder noget for jer. Det kan være værker der siger noget om familie, natur, hygge eller noget helt andet. 
 
Det tager ca. 1/2 time og er helt gratis.
 
I hverdagene i uge 7 tilbyder cafeen gratis frokostbuffet for op til to børn ifølge med betalende voksen.

 

 

 

 

FOLKEUNI
KÆRS KUNSTHISTORIE
 
LØRDAG D. 11. MARTS
// kl. 10.00 - 16.00
 
Hvad kan kunsten, og hvad skal kunsten? Kunsten giver os muligheden
for at reflektere over vores liv. Vores måde at være og vurdere. Med udgangspunkt i væsentlige kunstnere, værker og epoker vil Peter Kær gennemgå en række af sine kunstfavoritter. På en levende og underholdende måde vil Peter perspektivere disse nedslag til tiden, til forbilleder, til samtidige og efterfølgende kunstnere. Denne rejse i kunsthistorien vil klarlægge de kunstneriske greb, brud og konflikter, der er med til at danne vores nutidige kunstopfattelse. Peter Kær, cand.mag. i kunsthistorie og kulturformidling
 
 
Tilmelding og betaling: Folkeuniversitetet i Odense
Halv pris for medlemmer af Klub Trapholt.

 

FOLKEUNI
ANKLAGET - KUNST OG DESIGN I RETTEN
 
ONSDAG D. 22. MARTS
// kl. 18.00 - 19.45
 
En lille afrikansk dreng blev omdrejningspunkt for kunstneren Nadia Plesners
kamp om kunstnerisk ytringsfrihed. Drengen er nøgen, underernæret og bærer noget, der ligner en Louis Vuitton-taske. Den internationale modegigant Louis Vuitton sagsøgte Plesner af to omgange, da de mente, at Plesner havde krænket deres designret. Med udgangspunkt i udstillingen “Anklaget – Kunst og Design i Retten” sætter kunstner Nadia Plesner og kurator Sara Staunsager fokus på Nadia Plesners værk Darfurnica og andre danske cases af kunst og design, der har været i retten – sager som enten er vundet, tabt eller hvor der er indgået forlig.
 
 
Tilmelding og betaling: Folkeuniversitetet i Odense
Halv pris for medlemmer af Klub Trapholt.

          KUNSTPARTIET 
        Kunstpartiets performance ”ERKLÆRINGER OM SKØNHED”                 gæster Trapholt

TORSDAG D. 27. APRIL
// kl. 12.00 - 14.00

Borgmesterkandidat JEPPE køre rundt til Jyllands kunstmuseer i sin hvide Limousine og underskriver sammen med museumsdirektøren hvert enkelt museums definition af Skønhed.

Den 27. april kl. 12.00 ankommer kunstpartiet til Trapholt, hvor museumsdirektør Karen Grøn og borgmesterkandidat JEPPE, underskriver Trapholts definition af skønhed. Efterfølgende har Trapholts gæster mulighed for at deltage i kunstpartiets performance, hvis formål er at dele "skønhed" med byens borgere.

VIDEOTEASER 

 

FOLKEUNI
MICHAEL KVIUM - THINK BIGGER
 
ONSDAG D. 3. MAJ &  ONSDAG D.31. MAJ
// kl. 17.30 - 19.15
 
Mød Kviums performere: Danseren, bossen og mange andre figurer. Samejet Think Bigger er en forening af samlere, som har kommissioneret Michael Kvium til at skabe de i alt 24 værker over en længere årrække. For første gang vises alle 24 værker samlet i udstillingen Think Bigger på Trapholt. Med udgangspunkt i udstillingen tager vi med kunsthistoriker Mette Kyhl på en rejse ind i Kviums univers. Kvium viser menneskets moralske og kropslige forfald, hans kunst handler ikke om det frastødende og ekstreme som noget fjerntliggende, men som noget skræmmende nært, der lurer i os alle. Mette Kyhl Nielsen, cand.mag i kunsthistorie.
 
 
Tilmelding og betaling: Folkeuniversitetet i Odense
Halv pris for medlemmer af Klub Trapholt.

 

PINSEMARKED

 
SØNDAG D. 4. JUNI - MANDAG D. 5. JUNI
// kl. 10.00 - 17.00
 

Trapholts pinsemarked er det største samlede marked af kunsthåndværkere og designere udenfor København. Alle udstillere er medlemmer af den faglige organisation Danske Kunsthåndværkere. Der er mulighed for at finde kunsthåndværk og design af højeste kvalitet i det store telt i Trapholts park og

nyde udstillingerne inde på muset. Cafeen serverer på terrassen og der vil være børneaktiviteter både søndag og mandag. Pinsemarkedet afslutter Kolding designweek.

Gratis adgang begge dage.

ANSØG OM STAND

 

SOMMERFERIE
 
ALLE DAGE
// kl. 10.00 - 17.00 (onsdage til kl. 20.00)
 

Ta’ familien med på Trapholt. Lad børnene blive kunstdetektiver og besøg Trapholts udstillinger og arkitektur. Kunst, natur og gastronomi går hånd i hånd om sommeren på Trapholt. Nyd de berømte Staudebede som følger plænens cirkelslag i den historiske have anlagt af C.Th. Sørensen. I solen indtages forfriskninger på terrassen og i regnvejr kan man nyde udsigten over Kolding Fjord fra de store panoramavinduer i cafeen. Grillen tændes alle onsdag aftener, hvor der er gratis entre fra kl. 17.