Aktiviteter

 

 

TASTE ME
Lør - søn kl. 12.00 og 14.00.

TASTE ME er en guidet smagsoplevelse i udstillingen EAT ME, der udfordrer dine værdier, smag og praksis i spisesituationen.

TASTE ME stiller spørgsmålene: Hvordan opstår smag? Hvordan påvirker lyd vores smagsoplevelser? Hvordan smager fremtidens mad? Hvad sker der, når traditioner udfordres?
 

TRAPHOLT TUMLINGER - Kunst og yoga i babyhøjde
Den første torsdag i hver måned kl. 11.00 - 12.30 fra marts og resten af 2018.

Oplev kunst, yoga og nærvær på en ny måde sammen med din baby på Trapholt.
 
Vi mødes den første torsdag i hver måned, hvor I får introduktion til en udstilling og hører om tankerne bag udstillingen. Dernæst guides du igennem en mindful kunstoplevelse sammen med din baby – hvordan påvirker kunstværket jer? Hvad kan vi se i et maleri? Er det former, farver, stemninger eller fortællinger, som er særlige?

Tumlingealderen er 0-1½ år.
 

 

STUDIEBESØG HOS KIRSTINE ROEPSTORFF
25. apr. kl. 17.00 - 19.00

Kom med i værkstedet hos Kirstine Roepstorff. Kirstine Roepstorff flyttede til Danmark efter 16 år i Berlin, og byggede et studie ved sin bolig ved Lillebælt i skovene ved Fredericia. Under studiebesøget vil det være muligt at se den unikke bygning og omgivelser. Kirstine vil vise projekter hun arbejder på, og fortælle om hvordan hun som lokal kosmopolit laver kunst i verdensklasse på blandt andet Saatchi Gallery i London og som dansk repræsentant ved Venedig Biennalen 2017.

UDSOLGT

EAT ME – MAD OG KØD
25. apr. kl. 17.00-18.30


SAGEN ER BØF!  Hvordan har kødspisning spillet en afgørende rolle for menneskekroppens udvikling? Få lyst til et saftigt stykke kød, når lektor i human genetik Peter K.A. Jensen fortæller, hvorfor sagen – rent evolutionært – er bøf!

Peter K.A. Jensen, lektor i human genetik om hvordan kødspisning har spillet en afgørende rolle for menneskekroppens udvikling.

Se det fulde program her: Folkeuniversitetet i Kolding // fuodense.dk 
Halv pris for medlemmer af Klub Trapholt

FORÅRSKONCERT MED NICOLAIKORET
09. MAJ kl. 19.30

Så er foråret endelig kommet - og Nicolai Koret glæder sig til at synge foråret ind onsdag den 9. Maj 2018 kl. 19.30 på Trapholt.

Koncerten program vil være en tidsrejse - illustreret ved årstidernes gang - og koret vil med sange, lydillustrationer og korte tekster af Piet Hein tage publikum med på denne rejse hvor der også vil være et par fællessange.

Denne koncert bliver den aller sidste koncert med korets dirigent, Inga Lindmark, som stopper i koret efter denne sæson. 
 

 

MGK KONCERT
02. maj. kl.19.30 - 20.30

Soiré med MGK- og talentelever fra Kolding Musikskole. 

EN UNIK KONCERT PÅ TRAPHOLT MED SMUK - SLESVIGSKE MUSIKKORPS17. maj kl. 18.00-20.00
OBS: Åbent til kl. 20.00 pga. koncerten

Til koncerten på Trapholt stiller SMUK i stærkeste opstilling. Programmæssigt vil der være noget for en hver smag, primært klassisk, men også lidt rytmisk og en enkelt march bliver der nok også plads til.
 
Dirigent er Henrik Vagn Christensen og koncertens konferencier er orkesterets egen Lars Birkelund Olsen. 

17. maj er Norges nationaldag, så mon ikke vi får et værk eller to med reference til vort broderfolk i nord?
 
Musikkorpset repræsenterer Forsvaret ved en lang række arrangementer og koncerter både herhjemme og i udlandet. Slesvigske Musikkorps er kendt for sin store kunstneriske bredde og musikalske dybde. Alsidigheden og korpsets mange finesser bliver understreget af den perlerække af solister og dirigenter, korpset arbejder sammen med.


 

PINSEMARKED
20 og 21 maj kl. 10.00 - 17.00


Pinsemarkedet på Trapholt er noget ganske særligt. Søndag og mandag i pinsen sætter vi et stort telt op i parken med boder, hvor nogle af Danmarks dygtigste kunsthåndværkere præsenterer og sælger deres smukke værker. Traditionen tro er der fri entré hele weekenden til markedet, cafeen og designbutikken. Der er pinserabat på 50% på entreen til museet.
 
Ønsker du at udstille på årets pinsemarked, læs mere her

FORÅRSKONCERT MED KOLDINGKORET 
27. maj kl. 14.00 - 15.00

Program for koncerten følger

 

 

TRAPHOLT 30 ÅR
02. juni kl. 13.00 - 16.00

Lørdag 2. juni er det 30 år siden vi første gang åbnede dørene til Boje Lundgaards storslåede arkitektur til Trapholt. Dagen fejres kl. 13-16 med åbent hus, artist talks og åbning af udstilling med nyerhvervelser 2017 og Arne Jacobsens nyrenoverede kubeflex hus.

USYNLIG KUNST: FRAVÆR OG TOMHED I BILLEDKUNSTEN
Temadag 23. sep. kl. 10.30 - 16.30

Peter Kær fortæller om et ofte overset aspekt af kunsten. Kunst handler om at skabe billeder, se billeder og forstå billeder. Alligevel har en lang række kunstnere gennem de sidste 100 år benyttet sig af usynlighed, fravær og tomhed i billedkunsten. 

Peter Kær, som mange nok primært kender som TV-vært, har siden læst kunsthistorie på Københavns Universitet og har netop været hovedfigur i DR K-serien 1000 års kunsthistorie.

Tilmelding og betaling: Folkeuniversitetet i Kolding // fuodense.dk 
Halv pris for medlemmer af Klub Trapholt