Abefest i vinterferien

Kom til stor abefest på Trapholt i vinterferien
 
Trapholt er fyldt med Kay Bojesens sjove aber, og I er inviteret til deres fest. 
Til abefesten kommer I til at lave jeres helt egen humørfyldte stop-motion film, hvor I bestemmer, hvad aben skal opleve. Skal den svinge sig igennem junglen eller møde farlige dyr på savannen? I kan også lave aben og dens junglevenner i perleplader, samt fantasifulde tegninger af Kay Bojesens dyr.

Der er stop-motion værksted kl. 10.30, 11.30, 13.30 og 14.30 mandag til fredag i uge 7. I skal medbringe en smartphone eller tablet til at lave stop-motion film.
 
PRIS
Det koster 30 kr. pr. barn at deltage i abefesten.  Børn under 16 år skal ledsages af en voksen. Det er en god idé at købe billetter til børnene på forhånd på flexbillet.dk, men de kan også købes på dagen, hvis der er flere ledige pladser.
 
 
Obs. I skal være på Trapholt senest 15 min. før jeres tilmeldte stop-motion værksted starter, ellers bliver billetterne solgt videre.  
Der er fri entré til resten af museet for børn og unge under 18 år. I udstillingen er der rig mulighed for at boltre sig i 25.000 Kay Bojesen klodser, gynge på Kay Bojesens heste eller snuppe en rutsjebanetur.