Abefest i vinterferien

Kom til stor abefest på Trapholt i vinterferien
 
Trapholt er fyldt med Kay Bojesens sjove aber, og I er inviteret til deres fest. 
Til abefesten kommer I til at lave jeres helt egen humørfyldte stop-motion film, hvor I bestemmer, hvad aben skal opleve. Skal den svinge sig igennem junglen eller møde farlige dyr på savannen? I kan også lave aben og dens junglevenner i perleplader, samt fantasifulde tegninger af Kay Bojesens dyr.

Der er stop-motion værksted kl. 10.30, 11.30, 13.30 og 14.30 mandag til fredag i uge 7. I skal medbringe en smartphone eller tablet til at lave stop-motion film.
 
 
 
PRIS
Det koster 30 kr. pr. barn at deltage i abefesten.  Børn under 16 år skal ledsages af en voksen. Det er en god idé at købe billetter til børnene på forhånd på flexbillet.dk, men de kan også købes på dagen, hvis der er flere ledige pladser.
 
 
Udover abefesten er der rig mulighed for at lege på Trapholt i vinterferien. 25.000 klodser ligger klar i klodsrummet til fatasifulde bygningsværker og foran Amalienborg er skilderhusene klar til garderne, så tag garderuniformen på og stå vagt.  Kay Bojesens klatrestativ er blevet genopført og I kan også få et lille 'Leg med Kay' hæfte og blive ledt legende gennem udstillingen. 
 
Obs. I skal være på Trapholt senest 15 min. før jeres tilmeldte stop-motion værksted starter, ellers bliver billetterne solgt videre.  
 
Der er fri entré til museet for børn og unge under 18 år.